VIP-gruppen

VIP-gruppen

VIP-gruppens medlemskap

250 kr/mån

VIP-gruppen är ett medlemskap för dig som vill nörda ner ordentligt inom djurträning och beteendeanalys. Gruppen utgörs av en sluten facebookgrupp där du får tillgång till mängder av material. Allt som har publicerats där sedan gruppens start (2022) får du nämligen tillgång till direkt! Gruppen är till för ALLA som vill inspireras, utvecklas och komma in i en gemenskap där positiv förstärkning genomsyrar allt! Medlemskapet betalas periodevis med tre månader i taget. Nästa period startar i april och gäller fram till juli. Det går dock bra att göra en "provapå-månad" när som helst.


BAS 250kr: Med medlemskap BAS får du tillgång till föreläsningar, liveträningsvideos och otaliga timmar med träningsfilmer från elever samt feedback från mig till medlemmarna i gruppen. Det kommer nytt live- eller bonusmaterial varje månad där du får träffa mig på zoom och fråga samt diskutera så mycket du bara orkar kring månadens ämne. Experter inom olika områden kommer och gästföreläser emellanåt. Du får även exklusiva rabatter som medlem i VIP-gruppen, som till exempel privatträning eller när du handlar på www.hovcenter.se och på www.eqvital.eu. Detta och mycket mer ingår i medlemskapet.

PREMIUM 700kr: Med medlemskap PREMIUM får du tillgång till allt ovanstående men du får även personlig coachning av mig en gång i veckan under tre månaders tid.


Maila mig vilket medlemskap du är intresserad av för mer info. När man startar sitt medlemskap första gången tillkommer en engångskostnad på 700kr.

"VIP-gruppen har gett mig massvis av inspiration, gemenskap och pepp såväl som fördjupade kunskaper som tagit min hästträning till nästa nivå. Jag har varit medlem sedan starten 2022 och kommer att stanna så länge gruppen finns kvar. Rekommenderar starkt att gå med!"


OBS!

Nästan alla föreläsningar och delar av kurser som du kan köpa på hemsidan ingår i VIP-gruppens medlemskap.