Undervisning

Undervisning

Privatlektion

600 kr

Jag undervisar främst på distans vilket gör att du har möjlighet att anlita mig oavsett vart än i världen du befinner dig. I nuläget täcker min kundkrets hela Skandinavien. Vi lägger upp träningspasset helt efter dina och ditt djurs önskemål och behov. Detta sker smidigast genom analys av videoklipp som du skickar till mig dagen innan inbokat samtal. Samtalet sker sedan via telefon eller Zoom och varar i 45 minuter. Fördelen med detta koncept är att vi kan studera detaljer i klippen som kan göra stor skillnad i träningen. Det blir tydligt för dig som elev då vi kan spola tillbaka och titta flera gånger. Det går även bra att boka en konsultation utan videoanalys. Vänligen maila mig för bokning av lektion.


Bokningsvillkor: Avbokningar som sker 72h innan avsatt tid, utan veterinär - eller läkarintyg debiteras med halva lektionskostnaden.

Arrangera kurs? 

Önskar du att jag kommer och håller kurs hos dig går det absolut bra att ordna, med dig som arrangör. Maila mig gärna om dina önskemål och förfrågningar så tar vi det därifrån. 

Boka föreläsning?

Vill du anlita mig som föreläsare på din arbetsplats, skola, rid-/hundklubb, till en konferens eller kanske hos någon förening digitalt eller på plats? Maila mig gärna om dina önskemål och förfrågningar så tar vi det därifrån.

OBS!

Nästan alla föreläsningar och delar av kurser som du kan köpa på hemsidan ingår i VIP-gruppens medlemskap.